EXCLUSIEVE TUINMATERIALEN

Exclusieve tuinmaterialen

Met de beste materialen realiseren wij de mooiste tuinen.

Gebakken sierbestrating

Wilt u een moderne- of landelijke tuin? Gebakken bestrating is uitermate geschikt om een bijzondere look te creëren. De gebakken bestrating geeft een pad of terras warmte, dit is een van de eigenschappen die veelal belangrijk wordt gevonden in een tuin. Steeds vaker wordt gebakken bestrating toegepast in tuinen van particuliere tuinen. Dit voor zowel opritten, paden en terrassen. Naast dat gebakken sierbestrating erg sfeervol is, is het ook erg duurzaam. Naarmate de bestrating ouder wordt, wordt het eigenlijk alleen nog maar mooier. De kleur komt dan namelijk nog meer tot leven. deze steen kan in diverse verbanden worden gelegd, wilt u hier meer over weten? Wij adviseren u graag.

Keramische tegels

Keramiek tegels voor in de tuin zijn uitermate geschikt te gebruiken als terrastegel. De keramische tegels zijn namelijk kleur en slijtvast. Dit komt omdat het een gebakken tegel is. De tegels zijn enorm sterk en zijn bestand tegen krassen, verkleuren en slijten. Doordat deze tegels niet krassen is het niet erg om hier een eettafel met bijpassende stoelen op te zetten. schuivende stoelpoten veroorzaken namelijk geen krassen. Ook vlekken de tegels niet, dit is natuurlijk ideaal wanneer er een barbecue feestje gegeven wordt bij een mooie zomerdag. Vet sputter veeg je er zo weer van af.

Doordat keramische tegels erg dun zijn dienen ze op een speciale manier verwerkt te worden. Bij het aanleggen van een terras met keramische tegels besteden wij dus extra aandacht aan de ondergrond van het terras. Na een sterke ondergrond verwerken wij de tegels met een sterke anti onkruidvoeg, gegarandeerd voor jaren plezier!

Tuinverlichting

Om extra sfeer in uw tuin aan te brengen mag tuinverlichting zeker niet ontbreken. Met onze LED-tuinverlichting kunt u ook in de avond genieten van gezelligheid in uw tuin. Met spotjes of wandlampen wordt een sfeervolle tuin gecreëerd waardoor er extra genoten kan worden van het buitenleven.

Tuinrenovatie

NEEM CONTACT OP

Heeft u hulp nodig bij uw tuinwerkzaamheden? Vul dan dit formulier in!