TUIN ONTWERP

Uw wensen en ideeën verwerkt in een prachtig totaal beeld door een tuin ontwerp.

Tuin ontwerp

Om een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin te krijgen kan een tuinontwerp een goede uitkomst bieden. Een tuinontwerp wordt vaak gemaakt wanneer er een nieuwbouwhuis gebouwd wordt. In deze situatie is het lastig in the schatten hoe uw tuin, in combinatie met het nieuwe huis, er uit gaat zien. Met een tuinontwerp verwerken wij uw wensen en ideeën in een totaalplaatje waardoor u ook echt een beeld krijgt bij uw toekomstige tuin. De basis voor uw toekomstige tuin is erg belangrijk, dit vergt dan ook veel denkwerk.

Tuin ontwerp nieuwbouwhuis

Door uw kavel en woning volledig op maat in te tekenen krijgt u een duidelijk beeld van de ruimte die beschikbaar is voor de tuin. Dit is ideaal wanneer u een nieuw huis laat bouwen. Bij nieuwbouw zijn tekeningen van het huis en de kavel vaak beschikbaar. Deze kunnen wij goed gebruiken om zo een ontwerp van uw toekomstige tuin volledig op maat te maken.

Mogelijkheden tuin ontwerp

Met een tuinontwerp krijgt u te zien welke mogelijkheden uw tuin biedt. Door met diverse kleuren en maten van tuinmaterialen te experimenteren kunnen er betere keuzes gemaakt worden. Ook schetst het ontwerp een goed beeld van de diensten die wij voor u gaan uitvoeren.  Daarnaast denken wij bij het maken van een ontwerp goed met uw mee. Past de kleur van de tegels goed bij de kleur van uw gevel? Waar is de schaduw en waar is de zon in uw tuin? Dit zijn allemaal belangrijke vragen waar wij u goed advies over kunnen geven. Naast alleen het in beeld brengen van uw toekomstige tuin kunnen wij u ook een duidelijke begroting opstellen. Door het ontwerp kunnen wij namelijk goed opmaken hoeveel materialen wij nodig zijn om voor u een prachtige tuin te realiseren.

Tuinaanleg

NEEM CONTACT OP

Heeft u hulp nodig bij uw tuinwerkzaamheden? Vul dan dit formulier in!