TUINRENOVATIE

Met tuinrenovatie blazen wij uw oude tuin een nieuw leven in.

Tuinrenovatie

Een verouderde tuin kan toe zijn aan een frisse make over. Bij tuinrenovatie gaan we uw verouderde tuin een nieuw leven in blazen. Tuinstyling Noord is uw hoveniersbedrijf in de regio Zuidhorn en Groningen. Tuinrenovatie kan diverse oorzaken hebben, uw tuin is verwaarloosd geraakt of uw tuin sluit bijvoorbeeld niet meer aan op uw wensen. Wanneer dit het geval is, is uw tuin toe aan een opknapbeurt, renovatie dus!

Wanneer u kiest voor renoveren van de tuin wordt de basis van uw tuin grotendeels behouden. Oud straatwerk wordt vaak hergebruikt en planten kunnen verplaatst of behouden blijven. De tuin wordt vernieuwd zonder dat u ook meteen alle materialen nieuw moet aanschaffen. Bij het renoveren van de tuin zorgen wij er voor dat uw tuin volledig naar wens opnieuw ingericht wordt. Voordat we aan het werk gaan zullen we u eerst voorzien van een degelijk advies, dit om zo tot het beste eindresultaat te komen. Mocht u zelf geen ideeën hebben, of vindt u het lastig beelden bij uw ideeën of wensen te krijgen, dan kan een tuinontwerp mogelijk uitkomst bieden.

Tuinrenovatie of tuinaanleg

Wanneer we toch tot de conclusie komen dat u uw tuin volledig anders ingedeeld wilt hebben kunt u er ook voor kiezen om uw tuin volledig opnieuw te laten aanleggen. Op basis van een mooi tuinontwerp die volledig naar uw wensen is gemaakt wordt de tuin dan volledig opnieuw ingericht.

tuinrenovatie

NEEM CONTACT OP

Heeft u hulp nodig bij uw tuinwerkzaamheden? Vul dan dit formulier in!