HOUTBOUW

Een veranda, tuinhuis of kapschuur volledig op maat, ons specialisme!

Houtbouw

Voor houtbouw klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen houten veranda’s, blokhutten of kapschuren volledig op maat en naar uw wensen. De mogelijkheden die wij bieden voor schuren of veranda’s zijn eindeloos. Met een overkapping creëert u een stukje extra buitenleven. Door uw woonkamer te verlengen kunt u heerlijk genieten van uw tuin.

Lariks hout

Met lariks hout bouwen wij prachtige moderne of landelijke kapschuren. Het voordeel van Lariks hout is dat het een duurzame houtsoort is, hiernaast heeft het een bijzondere uitstraling door de natuurlijke kleur en ruwe uitstraling. Ook met andere houtsoorten zoals bijvoorbeeld geïmpregneerd hout maken wij schuren volledig op maat. dit uiteraard volledig naar uw wensen.

Naast maatwerk leveren wij ook standaard bouwpakketten die wij voor u kunnen monteren. Mocht u met een kant en klaar bouwpakket niet uitkomen? Dan denken wij graag met u mee om zo een maatwerk veranda of schuur te leveren.

Een veranda, tuinhuis of kapschuur volledig op maat, ons specialisme! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer geheel vrijblijvend, wij zijn u graag van dienst.

houtbouw

NEEM CONTACT OP

Heeft u hulp nodig bij uw tuinwerkzaamheden? Vul dan dit formulier in!