OVER ONS

Leuk dat u meer over ons te weten wilt komen! Wij zijn u graag van dienst met diverse tuinwerkzaamheden. Met onze vakkennis en bekwaamheid ontzorgen wij u volledig!

20 JAAR ERVARING

Uw tuin is onze reclame. Juist hierom zullen wij u dan ook voorzien van degelijk advies en kwalitatief goede dienstverlening. Van tuinontwerp tot tuinaanleg, in het gehele traject staan uw wensen centraal. In Zuidhorn hebben wij al vele tuinen mogen realiseren maar ook plaatsen als Leek en Groningen leggen wij prachtige tuinen aan. Naast alleen tuinaanleg zijn wij ook gespecialiseerd in houtbouw werkzaamheden. Wilt u een mooie kapschuur of een op maat gemaakte veranda? Ook dit kunnen wij voor u realiseren.

CONTACT OPNEMEN

ONZE DIENSTEN

Wilt u een tuin laten aanleggen in Zuidhorn, Leek of Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Tuinstyling Noord kunt u terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg, houtbouw werkzaamheden, grondwerk en natuurlijk exclusive tuinmaterialen. Denk hierbij aan keramische tegels, tuinverlichting en gebakken sierbestrating.

  • Van ontwerp tot realisatie

  • Wij kunnen een prachtig tuinontwerp realiseren.

  • Wij kunnen alle grondwerkzaamheden uitvoeren.

  • Met de mooiste materialen leveren wij de beste diensten.

  • Bij ons staan uw wensen centraal.